Районна прокуратура – Сандански е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Сандански е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Скандални разкрития за богаташкото синче Любослав, изнасилил бивша съученичка в мазе

Районна прокуратура – Сандански е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против 21-годишния Любослав Влахов от санданското село Ново Делчево за осъществени от него закононарушения по член 152, алинея 1 и по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс.

През нощта на 21.09.2019 година, откакто посетил празненство, обвиненият В. отишъл с компания на дискотека в гр. Сандански. Останал там до към 5 ч. От заведението, дружно с познати, се насочил към жилището на единия от тях. Младият мъж траял да използва алкохол.

Обвиняемият решил да предложения в жилището негова някогашна съученичка. Около 11 ч. се опитал да се свърже с нея посредством мобилното приложение „ Месинджър “, само че безрезултатно. По-късно, откакто открила пропуснато позвъняване от него, тя му дала отговор, че не може да беседват.

При още един опит да се свържи с момичето, Л.В. съумял да организира диалог с нея, като й декларирал, че незабавно би трябвало да се срещнат.

Въпреки че му отказала, обвиненият траял да й се обажда. Успял да я убеди, че има основателна причина да се видят, показал й адреса и заречен да поеме разноските за такси. Момичето споделило на татко си за диалога с В. и го помолило да я закара до указаното от него място за среща.

Мъжът се съгласил и като стигнали въпросния регион на града, останал да чака щерка си на паркинга.

Л.В. срещнал някогашната си съученичка пред входа на кооперацията и й предложил да се качи в жилището „ за ваучър “. Тя му отвърнала, че бърза и го помолила да й изясни повода за желаната от него незабавна среща. Междувременно двамата стигнали до входа и стълбището на кооперацията.

Обвиняемият почнал да я опипва, след което я хванал с ръцете през тялото и я изблъскал надолу по стълбите, водещи към мазетата на кооперацията. Пострадалата не могла да окаже каквото и да е опозиция на насилника, с оглед физическото му предимство. Възползвайки се от това, обвиненият се съвкупил с нея, като я принудил със мощ.

Пострадалата съумяла да избяга, когато Л.В. отклонил вниманието си, заради повикване по телефон. Тя споделила за случилото се на татко си, след което подали сигнали до районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в гр. Сандански.

Междувременно обвиненият се върнал в жилището, където почнал да събира персоналните си движимости. Сред тях имало плик с полиетиленово фолио, съдържащ бяло прахообразно вещество.

На посоченото от потърпевшата място били изпратени полицейски чиновници, които пред входа на кооперацията задържали обвинения В. При осъществения персонален обиск у него било открито пакетче с наркотично вещество, което при полеви тест реагирало на кокаин.

В хода на досъдебното произвеждане е било открито, че по време на осъществяване на незаконните действия Л.В. бил под влияние на опиат.

Той е познайник на ченгетата в курортния град. Преди време с негов другар сътвориха същински екшън по основен път Е 79 край Сандански, преследвайки неоснователно водач на микробус и го принудиха с гневна скорост да стигне до полицията в града и да изиска помощ. Имал е и други прояви.

Според хора, които го познават, той се държи като недостижим, развявайки имена на хора от локалното полицейско ръководство, които го протежирали. Припомняме, че откакто е изработен обзор на момичето, е открито, че момичето има охлузвания и данни за принуждение, а взетия биологичен материал, потвърждава, че е налице сексуален акт, написа struma.com.

Според нейните показания, била извикана от Влахов, на ваучър в апартамент в Сандански. В разгара му, той я замъкнал на открито, с цел да беседват, след което я задърпал по стълбите към мазето на блока, където осъществил с нея принудителен сексуален акт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР