Районна прокуратура Пловдив се зае с участниците в побоя над

...
Районна прокуратура Пловдив се зае с участниците в побоя над
Коментари Харесай

Прокуратурата се зае с побойниците от “Тракия“, единият изключен от училище заради провинения

Районна прокуратура Пловдив се зае с участниците в побоя над момчето в Тракия, научи TrafficNews .  Те са образували досъдебно произвеждане по отношение на тримата малолетни. Това стана, откакто медията ни разгласява материал със скандалните фрагменти на побой над момче. В сигнала се описваше експанзията, която се е състояла в един от пловдивските квартали, а на прикаченото видео се виждаше по какъв начин група младежи са пребили хипотетичният гарант на различен побой над ученичката от СУ „ Симеон Боливар.  
Прочетете още
Тогава група от 5-6 души бяха тръгнали към момчето, като започнаха да му крещят „ Защо биеш девойки “ , а той отвръщаше, че никого не удрял.След това единият от групата удри в тялото и повали момчето на земята, а другите започнаха да го ритат. На видеото се чуваше по какъв начин той крещи и споделя, че не я удрял. Както съобщихме и по-рано,  клипът е сниман в региона на СУ „ Св. Седмочисленици “, а снимането на побоя е  в междублоково пространство и измежду бял ден.

След това полицията бързо се самосезира по отношение на материала. Разследването бе поето от районното ръководство, а побойниците бързо са били открити. Двама от тях са на 17-годишна възраст, третият малолетен е с една година по-малък от тях. Само едно от момчетата посещава образователно заведение към този миг. Единият от тях не учи, а другият е изключен поради голям брой прегрешения. След това те са били предадени на прокуратурата.

Видео може да видите в първата публикация:

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР