Районна прокуратура - Пловдив, се зае с пияния водач, който

...
Районна прокуратура - Пловдив, се зае с пияния водач, който
Коментари Харесай

Подхванаха пияния пловдивчанин , потрошил 7 коли плюс своята

Районна прокуратура - Пловдив, се зае с пияния лидер, който се блъсна в няколко коли и образува две производства против него.

Едното е бързо и е за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол. Второто е досъдебно произвеждане за породени обилни имуществени вреди при ръководство на МПС на 7 автомобила.

Около 21,30 ч. нощес е бил получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на ул. „ Поп Манол “ в Пловдив. Пристигналите полицейски чиновници са открили нанесени материални вреди по няколко автомобила, които били паркирани близо един до различен. По-късно е открит лидерът на лек автомобил „ Мерцедес “ – Асен А., на 28 година, чиято кола също била ударена и той е възможният извършител. Направен му е тест с дрегер, който отчел 2,07 промила алкохол. Той е дал кръвна проба. Асен А. е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

След правенето на назначените експертизи двамата наблюдаващи прокурори ще преценяват по-нататъшните дейности по следствието, за които обществеността ще бъде известена.
И сега по двете досъдебни производства се правят процесуално-следствени дейности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР