Районна прокуратура- Пловдив привлече като обвиняеми 17-годишния А. Д. и

...
Районна прокуратура- Пловдив привлече като обвиняеми 17-годишния А. Д. и
Коментари Харесай

Подпалвачите на пазара в Кючука потрошили 12 коли

Районна прокуратура- Пловдив притегли като обвинени 17-годишния А. Д. и 16-годишния К. Б. за заличаване и разваляне на непознато имущество – закононарушение по член 216 ал.1 по отношение на член 20 алинея 2 по отношение на алинея 1 по отношение на член 26 алинея 1 по отношение на член 63 алинея 1 т. 3 от Наказателния кодекс и за лишаване на непознати движими движимости – закононарушение по член 195 алинея 1 точка 3 по отношение на член 194 алинея 1 по отношение на член 20 алинея 2 във връзка алинея 1 във връзка чл.63 алинея 1 т. 3 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че на 14 януари 2018 година в гр. Пловдив, двамата обвинени били с техни познати, като използвали алкохол. Към 1,30 часа те тръгнали да се прибират към домовете си, само че преди този момент извършат хулигански дейности, като изпотрошили странични стъкла и огледала на 12 леки коли, паркирани в регион „ Южен “ в гр. Пловдив. Двамата обвинени направили кражба и на чанта от един от колите. На 14 януари 2018 година те са били арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. До момента двамата не са осъждани.

Спрямо тях се води следствие и за тенденциозен палеж на сергии от пазар в регион „ Южен “, като по случая са назначени пожаротехническа и оценителна експертизи. До момента е открито, че комерсиалните обекти изгорели, откакто двамата запалили със запалка найлони, с които били покрити. Разследването по случая продължава.
тагове подпалвач пазар кючук париж
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР