Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема 26-годишната А.Л. за това, че

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема 26-годишната А.Л. за това, че
Коментари Харесай

Обвиниха 26-годишна жена, избягала след катастрофа

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинена 26-годишната А.Л. за това, че управлявала моторно транспортно средство в периода на изтърпяване на насилствена административна мярка за краткотрайно лишаване на удостоверение за правоуправление.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Жената нарушила разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикала междинни телесни повреди на повече от едно лице, след което е избягала от местопроизшествието.

На 3 юни 2018 година край с. Труд, обл. Пловдив обвинената А.Л. управлявала лек автомобил „ Мазда “, като нарушила разпоредбите за придвижване.

По първични данни мъж се е показал за лидер на автомобила, като в хода на следствието е открито, че това не дава отговор на обективната реалност.

Според свидетелски показания точно А.Л. е управлявала моторното транспортно средство и малко след злополуката напуснала местопроизшествието.

По делото е открито, че на 17 февруари 2018 година, в гр. Пловдив, А.Л. е карала горепосочения автомобил след приложимост на алкохол.

В тази връзка тя е осъдена по административен ред, като й е отнето свидетелството за правоуправление за период от 12 месеца.

Именно в този период тя е карала същия лек автомобил „ Мазда “ на 3 юни 2018 година

С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-

Пловдив обвинената е арестувана за период от 72 часа.

По досъдебното произвеждане се правят дейности за определяне на цялостната фактическа конюнктура, като следва да бъде преценено каква мярка за неотклонение ще бъде взета по отношение на А.Л.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР