Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство за неспазване на

...
Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство за неспазване на
Коментари Харесай

Тираджия избяга от карантина в Пловдив

Районна прокуратура - Пловдив следи досъдебно произвеждане за неспазване на наложителна карантина от 63-годишен мъж, който се е завърнал от чужбина. Той е водач на камион, като при влизането в България му е направено наставление от РЗИ за наложителна карантина, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2032
Вчера той е спрян за инспекция от полицейски чиновници на контролно-пропускателен пункт в кв. "Коматево ", в Пловдив. Мъжът обяснил, че се бил върнал от чужбина и отивал да разтоварва стоката от камиона. Полицейските чиновници го отвели до жилището му и съставили сигнален протокол да не го напуща в избрания период.

Прокуратурата: Граждани всеобщо нарушават наложената им наложителна карантина

Делото за неспазването на карантината е взето под специфичен контрол от Апелативна прокуратура - Пловдив, според заповед на основния прокурор.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2032  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР