Районна прокуратура Пловдив е повдигнала обвинение на И.Т.Ч. от Пловдив

...
Районна прокуратура Пловдив е повдигнала обвинение на И.Т.Ч. от Пловдив
Коментари Харесай

СЕЛСКА ЧЕСТ: Мъж превъртя след гръмнала пиратка на терасата: Ще ви изпозастрелям всичките като кучета

Районна прокуратура Пловдив е повдигнала обвиняване на И.Т.Ч. от Пловдив за закононарушение по чл.144, ал.3, вр ал.1 от Наказателен кодекс по отношение на три лица, малолетни към датата на действието, за това, че на 12.01.2020 година в селото, в което живеел в Пловдивска област, е отправил закана за ликвидиране на три лица и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

На посочената дата малолетните Д.Н.С., С.С.М. и М.П.М. минавали около къщата, в която живеел обвиненият. Един от тях хвърлил пиратка, която попаднала на на стаята, в която спяло двугодишното дете на обвинения.
свързани новини8444на 14.06.2021
От възпламеняване на пиратката детето се събудило. Ядосан, мъжът взел револвер вид револвер и фенер и излязъл на улицата пред къщата, извикал на момчетата да спрат и като отишъл при тях, насочил револвера към главите им, крещейки и обиждайки ги, като ги заплашил с думите: " Ще ви всичките като кучета “.

Накарал ги да покажат наличието на джобовете си, с цел да види кой има пиратки, като от самото начало револвера бил ориентиран към главите на децата. Към тях се доближили още две момчета, като същите дейности И.Т.Ч. насочил и към тях. Едно от потърпевшите момчетата споделило, че минути преди тях пред къщата минали други младежи и обвиненият бегом се отправил към указаната посока.

Тогава и петте деца си тръгнали, като някои тичали до жилищата си, други минали по заобиколен път, защото били доста уплашени и уплашени.

И.Т.Ч. е упрекнат и за закононарушение по чл.339, ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че без да има за това съответно позволение, е държал огнестрелно оръжие – 1 брой сигнално-газов револвер, марка " EKOL “, модел " Viber “ с демонтиран/отвинтен ограничаващ детайл – муфата-стеснение /диафрагма/, което разрешава изстрелването на твърди тела и според чл.4, ал.3 от ЗОБВВПИ е избран като огнестрелно оръжие.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР