Районна прокуратура - Петрич е привела в изпълнение ефективна присъда

...
Районна прокуратура - Петрич е привела в изпълнение ефективна присъда
Коментари Харесай

11 месеца затвор за бой над медик и уриниране на пода в болница

Районна прокуратура - Петрич е привела в осъществяване ефикасна присъда на Хараламбос Г., жител на Гърция, за осъществени от него закононарушения – безчинство и нанасяне на лека телесна щета.

Той се е признал за отговорен за това, че на 28 ноември 2017 година в отделението по „ Анестезиология и интензивно лекуване “ при МБАЛ „ Югозападна “ ООД в Петрич, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред.

Мъжът нанесъл побой върху медицински лица - сестра и лекари, отправял обидни думи, уринирал по пода. В припадък на експанзия той блъснал здравната сестра по главата и й предизвикал охлузвания на дясната ръка. Пострадалият доктор анестезиолог бил с хематом и отток на дясната ръка.

Освен това Хараламбос Г. оказал опозиция против орган на властта, като се опитвал да удари полицейски контрольор от „ Охранителна полиция “ при районно управление (на МВР) – Петрич. За осъществените незаконни действия на Хараламбос Г. е наложено едно общо наказване в размер на единадесет месеца „ Лишаване от независимост “ при „ общ “ режим на изтърпяване.

Определението на съда има темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР