Районна прокуратура-Петрич е предала на съд мъж по обвинение за

...
Районна прокуратура-Петрич е предала на съд мъж по обвинение за
Коментари Харесай

Изправят пред съда мъж за отглеждане на марихуана край Петрич

Районна прокуратура-Петрич е предала на съд мъж по обвиняване за осъществено от него закононарушение - развъждане на марихуана, оповестиха от обвиняването.
През пролетта на 2019 година, обвиненият засял растения от рода на конопа (марихуана) на равнища в региона на Петрич. Впоследствие, до 9 октомври 2019 година, той отгледал тридесет броя такива, с височина от към 100 см до 120 см. Общата им маса в изсъхнало положение е 5.210 кг, със наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол 14.2 %.
Стойността на опиата възлиза на 20 840 лв.. Освен това, обвиненият нелегално държал марихуана, разпределена в няколко обекта, оценена, според Постановление на Министерски съвет по отношение на цени за потребностите на съдопроизводството, на 1488 лв..
Приключило е досъдебното произвеждане, водено от Районна прокуратура-Сандански против мъж за нелегално развъждане на растения от рода на конопа (марихуана). Обвиняемият ги засял и отглеждал в местността „ Тодоров усое “, в региона на село Палат, община Струмяни, на равнища от 45 кв. м.
Същите били открити и конфискувани на 26 юни.
Прокуратурата е предала обвиненият на съд с импортирания обвинителен акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР