Районна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем и задържа 33-годишния

...
Районна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем и задържа 33-годишния
Коментари Харесай

Двама братя пребили полицая от Пловдив, единият е задържан

Районна прокуратура – Пазарджик притегли като обвинен и задържа 33-годишния мъж, който преби съвсем до гибел пловдивски служител на реда в събота вечер. Обвиняемият Дамян Г. е предизвикал междинна телесна щета на 34-годишния служител на реда, който сега е в кома, а лекари се борят за живота му.

Обвиняемият Дамян Г. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Припомняме, че служителят на реда е бил открит в безпомощно положение в пазарджишкото село Пищигово.

Той е превозен с кола за спешна помощ в болница в Пазарджик. Той е оставен за лекуване в ОАРИЛ с тежка черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота. На мястото неотложно били изпратени екипи на полицейското ръководство в Пазарджик.

Оказало се, че в събота вечерта зародил скандал сред 34-годишния служител на реда, който не бил на работа и шумна компания празнуваща в заведение. Тогава почерпените мъже нанесли нечовечен побой на служителя, като го удряли и ритали в главата.

След побоя го оставили в безпомощно положение на улицата. За следствие на случилото се на територията на селото са изпратени екипи на РУ-Пазарджик, ОДМВР-Пазарджик и бранш „ Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР-Пловдив.

Задържани са двама братя на 39 и 33 години, и двамата от село Пищигово. За случилото се е известен дежурен прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР