Районна прокуратура - Пазарджик привлече като обвиняем 52-годишния Николай Делииванов

...
Районна прокуратура - Пазарджик привлече като обвиняем 52-годишния Николай Делииванов
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на прегазилия кучето Роска в Мало Конаре

Районна прокуратура - Пазарджик притегли като обвинен 52-годишния Николай Делииванов за това, че на 24 декември предходната година в пазарджишкото село Мало Конаре, показал свирепост към кучето Роска.

Той е упрекнат в това, че е предизвикал незаконно тежко увреждане, изразяващо се в голям брой фрактури на таза.

Според информацията от прокуратурата е открито, мъжът е карал автомобила показан във видеозаписа от охранителна камера и е блъснал кучето на една от улиците в с. Мало Конаре. Към оня интервал животното не е имало притежател.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик по делото са извършени разпити на очевидци, в това число и на обвинения Николай Делииванов при предявяване на обвиняването, назначени и направени са ветеринарномедицинска и съдебно-оценъчна експертизи, осъществени са огледи на местопрестъпление и материални доказателства, приобщени са медицински документи.

Предстои вещото лице да показа резултатите от назначената видео-техническата експертиза, след което наблюдаващият прокурор ще се произнесе всъщност.

Ако виновността на мъжа бъде потвърдена, наказването, което Делииванов може да получи, е от 1 до 3 години отнемане от независимост и санкция от 2000 до 5 000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР