Районна прокуратура – Пазарджик нищи , разиграла се вчера в

...
Районна прокуратура – Пазарджик нищи , разиграла се вчера в
Коментари Харесай

Погнаха мутрата с Ролс-Ройс, пребил зверски мъж пред дъщеря му в Пазарджик СНИМКИ 18+

Районна прокуратура – Пазарджик нищи, разиграла се през вчерашния ден в Пазарджик, за която първо БЛИЦ заяви. Медията ни напомня, че в сряда измежду бял ден едрогабаритният пехливанин. Мутренският побой се е разразил измежду бял ден, а несъзнателен очевидец на кървавата драма е станала 4-годишната дъщеря на Нешо Юруков.

Иван Балабанов
"На 13 януари 2021 година, към 17 ч., е бил подаден сигнал от лекари в МБАЛ - Пазарджик за признат в Спешното поделение 46-годишен мъж от гр. Панагюрище. Той бил с пострадвания, които по първични данни са му били нанесени вследствие на побой.

Пребитият Нешо Юруков
За изясняване на случая неотложно били ангажирани чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик, както и от районно управление (на МВР) - Панагюрище и районно управление (на МВР) - Пазарджик.

По време на следствието е открито, че на 13 януари 2021 година, в гр. Панагюрище, потърпевшият бил атакуван от няколко мъже, които му нанесли побой.

По случая са формирани две досъдебни производства, следени от Районна прокуратура – Пазарджик. Първото е за нанасяне на междинна телесна щета – закононарушение по член 129 алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, а второто - за нелегално владеене на огнестрелно оръжие без съответно позволение – закононарушение по член 339 алинея 1 от Наказателен кодекс.

За 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани трима мъже - на 35 година, на 39 година, и на 52 година При осъществени дейности по следствието у 35-годишния мъж е бил открит нелегално притежаван военен револвер „ Браунинг “ с муниции.

По делото са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване, разпит на очевидци и са назначени оперативно- издирвателни мероприятия ", прецизираха от Районна прокуратура – Пазарджик.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР