Районна прокуратура – Казанлък повдигна обвинение срещу Радостин Пулев. ,

...
Районна прокуратура – Казанлък повдигна обвинение срещу Радостин Пулев. ,
Коментари Харесай

Лъснаха ужасяващите сексуални гаври на Радостин с двете му непълнолетни жертви

Районна прокуратура – Казанлък повдигна обвиняване против Радостин Пулев., 35-годишният мъж, придружаван от своя юрист, през днешния ден се съобщи в полицията, откакто бе търсен близо денонощие за полово принуждение против малолетна.

От Апелативна прокуратура – Пловдив прецизират, че Пулев е притеглен като обвинен за закононарушение по член 152 алинея 2 за това, че в интервала от 8.00 часа на 9 януари до 12.00 часа на идващия ден в казанлъшкото село Енина, в изискванията на продължавано закононарушение, на три пъти се е съвкупил с лице от женски пол, което не е навършило осемнадесет години, като я принудил към това, посредством приложимост на мощ и заплашване и посредством привеждане на потърпевшата в безпомощно положение.

Срещу него има и обвиняване по член 150 алинея 1 от Наказателен кодекс, че в същия интервал и на същото място е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст, посредством приложимост на мощ и заплашване и посредством привеждане на потърпевшата в безпомощно положение.

В хода на следствието са били осъществени разпити на очевидци, претърсвания и изземвания, различаване на разположение, назначена е съдебномедицинска експертиза, събрани са писмени доказателства.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва да бъде импортирано искане в Районен съд – Казанлък за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Срещу Пулев през декември 2020 година е бил импортиран обвинителен акт за закононарушение по член 150 алинея 1 от Наказателен кодекс – блудничество, като правосъдното съвещание по делото е планувано в края на януари в Районен съд – Казанлък.

По-рано през днешния ден предалият се в наличието си на юрист Пулев съобщи, че е се усеща оклеветен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР