Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят мъж, изнасилил и пребил непълнолетна

Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Е.Д. за осъществени от него закононарушения по отношение на малолетно дете - обезчестяване, блудничество, нанасяне на лека телесна щета и отправяне на закана с ликвидиране. Това оповестиха от Апелативна прокуратура - София.

На 16.07.2018 година, в с. Хайредин, обвиненият Д. се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със мощ. Мъжът нанесъл на потърпевшата удари с юмруци в лицето и главата, с което й предизвикал кръвонасядане и охлузване, с медицински данни за мозъчно разтърсване. Освен това насилникът осъществил с нея деяние, за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като й нанесъл побой.

Обвиняемият Д. отправил закани с ликвидиране на малолетната – „ Ти в този момент ще умреш тука, като куче “, което би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

В продължение на два часа и половина Е.Д. нанесъл на потърпевшото момиче нечовечен побой, като я удрял с юмруци в региона на лицето, главата и тялото. Обвиняемият показал изключителна гняв, озлобление, садизъм по отношение на малолетната, като натискал главата й в тоалетната паница в дома си. В резултата на дейностите на насилника, детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасяданея и охлузвания в разнообразни елементи на тялото и главата.

Предстои наказателното произвеждане по отношение на Е.Д. да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР