Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняеми С.М., на 30 г., А.С.,

...
Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняеми С.М., на 30 г., А.С.,
Коментари Харесай

Ето какво се случва с циганите, взривили Карловско

Районна прокуратура-Карлово притегли като обвинени С.М., на 30 година, А.С., на 32 година, И.С., на 24 г,, А.С., на 47 година, за това, че на 22.06.2019 година, в с. Розино, обл. Пловдив, са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – закононарушение по член 325 алинея 1 от Наказателния кодекс, и за това, че на 22.06.2019 година, в с. Розино, обл. Пловдив, са държали огнестрелно оръжие, без да имат за това съответно позволение – закононарушение по член 339 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Четиримата обвинени са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва Районна прокуратура-Карлово да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях. В момента не престават дейните процесуално-следствените дейности – разпити на очевидци, назначени са експертизи за характера на нанесените телесни повреди на потърпевшите лица и други

Нови данни за циганския разгром в Розино от шефа на пловдивската полиция

По същия случая за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са били арестувани и други лица, като на част от тях са формирани актове по Указа за битка с дребното безчинство /УБДХ/, които се преглеждат от Районен съд-Карлово, а останалите са разпитани като очевидци и освободени. Предстои наблюдаващият прокурор да извърши преценка за привличане и на други лица към наказателна отговорност.

Както БЛИЦ заяви, в неделния следобяд 200 души от циганския жанр на Сребревите са нападнали рода Ескендерови. Въпреки наличието на доста ченгета и представители на Специалните разследващи сили, стотици роми от скандалния жанр са атакували с пушки, камъни и колове вражеската фамилия.

Ексклузивно и единствено в БЛИЦ: Първи СНИМКИ от циганския разгром в Розино, цялото село трепери

Хора от Розино оповестиха, че са изпочупени доста бусове, коли и къщи, а нападението е било доста по-голямо, в сравнение с вчерашното. Има доста ранени. Никой не може да уточни точния им брой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР