Районна прокуратура-Хасково с досъдебни производства за нарушена карантина от шофьори,

...
Районна прокуратура-Хасково с досъдебни производства за нарушена карантина от шофьори,
Коментари Харесай

Прокуратурата в Хасково подхвана шоьори на камиони, неспазили карантината

Районна прокуратура-Хасково с досъдебни производства за нарушена карантина от водачи, завърнали се от чужбина и отишли да вземат камиони, с цел да пътуват още веднъж, оповестиха от прокуратурата.

На 22 март двама водачи на тирове на 45 година и на 34 година, получили наставления за съблюдаване на наложителна карантина, надлежно от четири дни за първия и пет дни за втория при влизане в България.

При осъществена инспекция от полицейски чиновници е било открито, че те не останали на адресите си в село в Хасковска област, а отпътували за обитаемо място в област Пловдив, с цел да вземат други камиони, с които през днешния ден още веднъж трябвало да заминат за чужбина. Двамата са били предизвестени от полицията да съблюдават карантината и върнати назад в домовете им.

Третото досъдебно произвеждане е за нарушена карантина от 23-годишен мъж, който се върнал от Англия, като му е била издадено наставление за 14-дневна карантина на адрес в Хасково.

Той обаче напуснал жилището си и отишъл в дома на дамата, с която живеел на фамилни начала. Делата за неспазването на карантината са взети под специфичен контрол от Апелативна прокуратура-Пловдив според заповед на основния прокурор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР