Районна прокуратура–Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че в периода

...
Районна прокуратура–Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че в периода
Коментари Харесай

Разследват кражба на пари от обменно бюро в центъра на Хасково

Районна прокуратура–Хасково следи досъдебно произвеждане за това, че в интервала от 22,30 ч. на 02.11.2022  година до 7,00 ч. на 03.11.2022 година в гр. Хасково посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел и потребление на техническо средство, са били отнети непознати движими движимости в огромни размери – парична сума в размер на 30 000 лв. и 30 000 евро от владението на комерсиално сдружение /обменно бюро/, без тяхното единодушие с желание незаконно да ги присвои – закононарушение по член 195 ал.2 вр. чл.195 ал.1 т.3 и т.4 вр. член 194 алинея 1 от Наказателния кодекс. 

Под надзора на Районна прокуратура–Хасково и сега се правят дейни оперативно-издирвателни мероприятия за откриване на закононарушението. До момента са осъществени голям брой дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, следва назначение на голям брой експертизи и други

Подробности по случая бяха изнесени през днешния ден на взаимен брифинг на Районна прокуратура – Хасково и ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково. В него участваха Румен Сираков, областен прокурор, Мирослав Кръстев, наблюдаващ прокурор и комисар Николай Бакърджиев, заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР