Районна прокуратура-Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу Илия Илиев-Тарантулата,

...
Районна прокуратура-Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу Илия Илиев-Тарантулата,
Коментари Харесай

Предават на съд Тарантулата, ограбил банково гише в сградата на КАТ-Благоевград

Районна прокуратура-Благоевград внесе в съда обвинителен акт против Илия Илиев-Тарантулата, ограбил банковото гише в офиса на КАТ в регионалния център.
 
Криминално проявеният мъж направи удара през нощта на 25 април. Той счупил стъкло на гишето на офис на Централна кооперативна банка, намиращ се в постройката на бранш " Пътна полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград (КАТ) на бул. " Св. Димитър Солунски " в града. След като проникнал вътре, той лишил железна каса, в която се съхранявали парични средства. Общата стойност на откраднатите движимости, включително касата и сумата под формата на разнообразни банкноти и монети, възлиза на 15 584,86 лева и 3585 евро.
 
Деянието е осъществено в изискванията на повторност, откакто Илиев е бил осъждан за друга кражба и му е било наложено наказване „ Пробация “ за период от три години.
 
Предстои Благоевградският областен съд да насрочи съвещание по делото.
 
Кражбата бе осъществена безусловно пред очите на дежурните служители на реда от Второ районно ръководство, което се намира в непосредствена непосредственост до постройката на КАТ. По-късно шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Николай Хаджиев наказа тримата униформени чиновници с неодобрение за шест месеца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР