Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Съдят обвиняеми за склоняване и свождане към проституция на 14-годишно момиче 

Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против В.В. и Л.В. за осъществено от тях закононарушение по член 155, алинея 5, т. 2, вр. член 155, алинея 3, вр. член 155, алинея l, вр. член 20 от Наказателен кодекс.

Обвиняемите В.В. и Л.В. са осъждани.

През м. февруари двамата се срещнали с 14-годишна ученичка. Имали другарски връзки, дружно посещавали заведения, купували й храна и питиета, давали й джобни пари. Не след дълго са й предложили да печели пари, като проституира. Момичето отказало. След този случай траяли да се виждат, както и да склоняват малолетната към даване на полови услуги против възнаграждение.

В интервала от м. март 2021 година до м. април. 2021 година обвинените убеждавали, стимулирали и свождали ученичката да реализира полови контакти с разнообразни мъже против авансово уговорено от тях възнаграждение. Съдействали посредством намиране на клиенти, разгласили публикация в интернет уебсайт, водели я и я прибирали от разнообразни адреси, осигурявали транспорт. Често вземали момичето от учебно заведение, заради което то имало доста неизвинени отсъствия.

Пострадалата не споделила с никого от околните си с какво се занимава. Била принуждавана да дава полови услуги посредством закани от страна на В.В. и Л.В.

Бащата на 14-годишното момиче, който работел в Германия, схванал за протичащото се с щерка му. Върнал се в страната и подал сигнал в полицията.

В хода на следствието са били събрани доказателства за виновността на обвинените и са осъществени експертизи – аудиотехническа и сложна психиатрично – психична.

Престъпните действия са осъществявани от В.В. и Л.В. с користна цел – приемане на част от сумите, заплащани за осъществените полови актове.

По делото следва насрочване на разпоредително съвещание от съда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР