Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Съдят насилник от Видин, пребил жена си пред малкия им син

Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт против Т.Б. (на 42 години), притеглен към наказателна отговорност за закононарушения, осъществени при изискванията на домашно принуждение, оповестиха от обвиняването.

От 2018 година насилникът живеел на фамилни начала с М.С. Заедно със малолетния им наследник те обитавали жилището на родителите на обвинения във Видин.

Отношенията в фамилията се влошили в резултат на корист на алкохол от страна на мъжа.

На 13 април м. година, след следващ скандал в фамилията, Т.Б. изгонил дамата от жилището им, като тя тръгнала дружно с детето им.

На идващия ден обвиненият чакал М.С. пред магазина, в който тя работела. Накарал я да се качи в колата му и да изнесе багажа си от вкъщи му. Докато управлявал автомобила Т.Б. нанесъл голям брой удари на дамата в региона на лицето, разрушил й носа. Това се случило пред дребното им дете. Побоят траял и откакто тримата стигнали до жилището.

През идващите седмици потърпевшата имала забележими следи от принуждение – синини, подутини, кръвоизливи. Нейните родственици и сътрудници подали няколко сигнала в полицията, само че от боязън тя не посмяла да показа на чиновниците на реда за случилото се.

Обвиняемият заплашвал М.С., проявявал експанзия, упражнявал по отношение на нея непрекъснато физическо и психическо принуждение.

На 29 юли м. година потърпевшата избягала от вкъщи на обвинения с детето им. Отишла в полицията и подала тъжба, в която описала упражняваното по отношение на нея домашно принуждение.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР