Районна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за хулиганство

...
Районна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за хулиганство
Коментари Харесай

Прокуратурата погна тримата, ошамарили 13-годишно момче във варненско село

 Районна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност за безчинство трима мъже на възраст 49 година, 36 година и 27 година от с. Бозвелийско, които са направили от същото село и са му нанесли няколко удара, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна.

Около обяд на 17 февруари, обвинените влезнали в учебното заведение в с. Бозвелийско. Целта им била да намерят 13-годишно момче, което съгласно сина на 36-годишния (също малолетен) е отправяло закани към него. Те били афектирани от този факт и желали по отношение на седмокласника да бъдат взети съответни ограничения, като възнамерявали да алармират управлението на учебното заведение и полицията.

След като намерили малолетното момче, тримата мъже му нанесли няколко удара, с което му предизвикали лека телесна щета, изразяваща се във фрактура на фаланга на пръст и травма на китка. Отвели го при шефа на образователното заведение и потърсили органите на реда.

Териториалното поделение на Районна прокуратура - Варна в Провадия неотложно е образувало досъдебно произвеждане по случая. Тримата мъже са привлечени като обвинени по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс. Работата на проверяващите органи продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР