Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа мъжа, размахвал пистолет и удрял шофьор в Пловдив

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане Г.Б., на 56 година, за това, че на 01.11.2023 г. в Пловдив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие те се отличават с изключителни смелост и цинизъм и действието е било осъществено при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил, марка „ Лексус “.

Г.Б. е упрекнат и за това, че 01.11.2023 г. в гр. Пловдив по хулигански подбуди е причинил на 23-годишен мъж лека телесна щета, изразяваща се в разстройство на здравето – закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, във вр. с алинея 130, алинея 1 от Наказателния кодекс.  

Само за няколко часа причинителят на действието е бил открит от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, арестуван е за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор и по отношение на него са повдигнати две обвинявания.

Подробности по случая ще бъдат показани на брифинг на Районна прокуратура – Пловдив, който ще се организира на следващия ден, 2 ноември 2023 година, в 7,10 часа сутринта, пред постройката на прокуратурата в Пловдив. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР