Районна прокуратура – Монтана приключи дело срещу обвиняемия Л.И., привлечен

...
Районна прокуратура – Монтана приключи дело срещу обвиняемия Л.И., привлечен
Коментари Харесай

Осъдиха условно мъж от Монтанско заради незаконно оръжие и отглеждане на коноп

Районна прокуратура – Монтана завърши дело против обвинения Л.И., притеглен към наказателна отговорност за осъществени от него три закононарушения – нелегално държане на високорискови наркотични субстанции, огнестрелно оръжие и муниции, както и развъждане на растения от рода на коноп.
На 11.08.2022 година обвиненият нелегално държал в дома си в монтанското село Сумер коноп и отглеждал растения от този жанр.
При претършуване на парцела му същия ден били открити револвер и 9 броя патрони. Той нямал правно съображение да ги държи, защото не имал позволение, съответно издадено по реда на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.
Обвиняемият Л.И. се е признал за отговорен за осъществените от него незаконни действия. Между отбраната му и Районна прокуратура – Монтана е било подписано съглашение, което съдът утвърди.
С определение на съда му е наложено наказване от 10 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период. То има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР