Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Тъст кла с брадва зет си пред погледа на своята внучка

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против К. Дончев. На 06.05.2016 година обвиненият имал среща с някогашния брачен партньор на щерка си – Б. Назъров. Съгласно избрания със правосъден акт режим на контакти на бащата с детето, Дончев поверил внучката си на потърпевшия, като било контрактувано, че момичето ще бъде предадено назад следобяд на същия ден в региона на „ Джамията “ в гр. Благоевград.В осъществяване на ангажимента бащата завел щерка си на плуване и в 19 ч. я докарал на уреченото място, където ги очаквал Дончев. На потегляне Назъров споделил, че ще я вземе още веднъж на идващия ден, позволен от съда за контакти. Обвиняемият се противопоставил на това заявление, на което бащата на детето отвърнал, че няма да се разправя и при положение, че щерка му няма да бъде доведена, ще пристигна с полиция.

Дончев реагирал отрицателно и отправил цинични думи и закани по адрес на някогашния брачен партньор на щерка му, след което извадил от багажника на управлявания от него лек автомобил брадвичка и се насочил към Назъров. Обвиняемият нанесъл голям брой удари на потърпевшия в разнообразни елементи на главата и тялото му, в резултат на което почнало щедро кръвотечение. Свидетели на протичащото станали както внучката му, по този начин и инцидентни минувачи, които извикали спешна помощ.

Извършената в хода на досъдебното произвеждане съдебно-медицинска експертиза е открила, че на Назъров било породено мозъчно разтърсване, травми и порезни рани на главата, гърдите, гърба и ръцете. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР