Районна прокуратура – Айтос задържа за срок от 72 часа

...
Районна прокуратура – Айтос задържа за срок от 72 часа
Коментари Харесай

Оставиха в ареста гаджето на Софи Маринова Тодор Давидов – Гринго

Районна прокуратура – Айтос задържа за период от 72 часа Тодор Д. (на 32 година от гр. Айтос) и Стефан С. (на 27 година от гр. Сандански), оповестиха от държавното обвиняване.

Тодор Давидов – Гринго, по-известен като гаджето на фолк дивата Софи Маринова, е упрекнат за това, че в интервала 19-23.09.2017 година в Айтос, като подстрекател и помощник, в съучастничество със Стефан С. (извършител), за да принуди А.А. да се разпореди с парична сума в размер на 50 000 лева подбудил и подкрепил Стефан С. да го заплаши с принуждение (заплаха за убийство) – че ще убие него, и членовете на неговото семейство.

Той давал препоръки във връзка с използваните думи като закани, какво да приказва по време на диалозите с лицето. Той осигурил и мобилен уред и сим карти, от които да организира диалозите с А.А. за отправянето на заканите, и квартира в която да отседне.

Стефан С. е упрекнат за това, че в горепосочения интервал и на същото място, като причинител, в съучастничество с Тодор Д. (подбудител и помагач), за да принуди А.А. да се разпореди със сумата от 50 000 лева го заплашил с принуждение (заплаха за убийство) – че ще убие него, и членовете на фамилията му.

Предстои Районна прокуратура – Айтос да внесе през днешния ден в съда искане за установяване на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ по отношение на двамата обвинени.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР