Районите „Слатина“ и „Красна поляна“ поемат предоставянето на топъл обяд

...
Районите „Слатина“ и „Красна поляна“ поемат предоставянето на топъл обяд
Коментари Харесай

„Слатина“ и „Красна поляна“ поемат предоставянето на топъл обяд на нуждаещите се от „Красно село“

Районите „ Слатина “ и „ Красна поляна “ поемат даването на топъл обяд на нуждаещите се от „ Красно село “, които останаха без поддръжка заради отвод на районното управление да в профил несъответствията в плановото си предложение, като включи всички групи храни.

В резултат на напъните на Министерството на труда и обществената политика за решение на казуса в интерес на хората и проявената обществена отговорност на двете районни управления е обезпечена опция топъл обяд да получават с близо 50% повече поданици на „ Красно село “ по отношение на броя на потребителите, подкрепени по неодобрения план. Това демонстрират данните на Управляващия орган на Оперативната стратегия за храни, който към този момент е в процедура по анексиране на договорите.

Проектите по интервенция „ Топъл обяд в изискванията на пандемия от COVID-19 “ се финансират от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица по Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне в следствие от самодейността на Европейската комисия за превъзмогване на следствията от рецесията посредством механизма REACT-EU. Одобрени са 215 плана, посредством които над 60 000 нуждаещи получават всеки работен ден чорба, главно ядене, самун и най-малко един път в седмицата десерт.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР