Районен съд – Русе одобри споразумение, по силата на което

...
Районен съд – Русе одобри споразумение, по силата на което
Коментари Харесай

Районен съд - Русе постанови ефективна присъда за пиян шофьор

Районен съд – Русе утвърди съглашение, по силата на което Е. О. ще изтърпи санкции отнемане от независимост за период от 5 месеца при общ режим, 150 лева санкция и 10 месеца отнемане от правоуправление за това, че е управлявал МПС след приложимост на алкохол

Това оповестиха от институцията. Подсъдимият бил дееспособен лидер от 22.11.2021 година На 15.02.2022 година бил на посетители и макар, че там използвал алкохол, малко след среднощ се качил в лек автомобил „ Фолксваген Голф “ и тръгнал да се прибира. Около 00:50 ч. пред комплекс „ Левента “ бил спрян за инспекция и, защото служителите на реда усетили аромат на алкохол, го тествали с „ Дрегер “. Уредът отчел 1,30 промила. В издадения му ваучър за здравно проучване подсъдимият отбелязал, че желал да бъде проучен посредством здравно и химическо проучване. Затова бил съпроводен до УМБАЛ Русе, където пред здравно лице отказал да даде кръвна проба.

Още в разпоредителното съвещание пред Районен съд – Русе осъжданият Е. О. се призна за отговорен по повдигнатото му обвиняване и одобри да изтърпи санкции отнемане от независимост за период от 5 месеца при първичен общ режим, санкция в размер на 150 лева и отнемане от право да ръководи МПС за период от 10 месеца.

Районен съд – Русе счете, че съглашението не опонира на закона и морала и го утвърди. Същото има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР