Районен съд - Кюстендил, под председателството на съдия Чавдар Тодоров

...
Районен съд - Кюстендил, под председателството на съдия Чавдар Тодоров
Коментари Харесай

Македонец в ареста, карал кола с 3,33 промила на път за родината си

Районен съд - Кюстендил, под председателството на арбитър Чавдар Тодоров взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с Н. Н. Той е притеглен като обвинен за ръководство на лек автомобил „ Фолксваген “ с централизация на алкохол в кръвта 3,33 промила. Проверката е осъществена на 29 ноември, на пътя София - Кюстендил – Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево.

Деянието е осъществено в изпитателния период на условна присъда за закононарушение по член 249, ал.1 / за потребление на платежен инструмент без единодушието на титуляра /, се показва в настояването за взимане на най- тежката мярка за неотклонение на Районна прокуратура – Кюстендил.
Съдът счете, че е от събраните на досъдебното произвеждане доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е създател на закононарушение по смисъла на член 343б, ал.1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “. Обвиняемият е осъждан и макар, че има адресна регистрация в България – гр. София, съдът намира, че е налице и действителна заплаха да се укрие или извърши закононарушение, доколкото същият е с двойно поданство – българско и северномакедонско, закононарушението е открито наоколо до Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, като явно се е прибирал към дома си в РСеверна Македония. Деянието е осъществено в изпитателния период на друга присъда, в размер на 1 година „ отнемане от независимост “, която при признание за отговорен следва да се приведе в осъществяване, написа в претекстовете на Районен съд - Кюстендил.
Определението, с което във връзка с обвинения Н. Н. е взета най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 3- дневен период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР