Районен съд - Дупница в петък остави в ареста 45-годишният

...
Районен съд - Дупница в петък остави в ареста 45-годишният
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, задържан за дрога и оръжие край Дупница

Районен съд - Дупница в петък остави в ареста 45-годишният Г. С., обвиняем за нелегално държане на високорискови наркотични субстанции, огнестрелно оръжие, муниции и взривни субстанции, заяви БНР. Определението може да се апелира и стачкува с частна тъжба и митинг в 3-дневен период пред Окръжен съд - Кюстендил.

При претършуване и изземване в къща в с. Шатрово, община Бобов дол, са открити и конфискувани мелница - гриндер с тревиста зелена маса в нея, както и суха такава. При направения полеви наркотест тя е реагирала на марихуана. Общото тегло на опиата е 158,7 грама.

Претърсване и изземване е осъществено и в жилището му в кв. " Дианабад " в София. В него са намерени 122 броя патрони с друг диаметър.

Същият е притеглен като обвинен за две тежки умишлени закононарушения, като въпреки и на начален стадий, събраните писмени и гласни доказателства установяват съпричастността на обвиняемия към осъществяване на действията.

Налице е действителна заплаха от извършване на ново закононарушение, написа в правосъдното решение.

Мъжът е арестуван, откакто при инспекция управлявания от него автомобил в Дупница са открити две пакетчета с марихуана у пътуващите в колата двама 17-годишни братя близнаци. Близнаците са пуснати на независимост след приключване на периода на задържане. Уведомени са и родителите им. С тях ще работят чиновници на Детска педагогическа стая.

Според мнения в Дупница и Бобовдолско, мъжът е доцент и работи към Българска академия на науките, но от прокуратурата не удостоверяват това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР