Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Страхил Гошев

...
Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Страхил Гошев
Коментари Харесай

РС – Дупница остави зад решетките 28-годишния, размахвал атрибута си пред малолетни ученички  

Районен съд – Дупница, под председателството на арбитър Страхил Гошев взе мярка за неотклонение,, Задържане под стража”, във връзка с обвинен за непристойни дейности жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие действието се отличава с извънреден цинизъм. Съдът почете настояването на Районна прокуратура за взимане на най- тежката мярка за неотклонение - „ Задържане под стража “.
По отношение на обвинения К. А. / на 28 години / е повдигнато обвиняване, за това че през м. декември 2021 година и при започване на м. януари 2022 година е показвал половия си орган пред малолетни девойки, наоколо до две учебни заведения в гр. Дупница.
Съдът смята, че в този ранен стадий от следствието, на пръв взор може да се направи обосновано, в нужната степен съмнение за съпричастност на обвинения към действието. В поддръжка са и обясненията дадени от обвинения в хода на сегашното правосъдно произвеждане, който не отхвърля авторството на действието и се разкайва.

Съдът смята, че е налице и другата наложителна причина - действителна заплаха от осъществяване на друго, най- към този момент на същото такова закононарушение, в случай че не бъде взета или различно бъде взета друга, по- лека мярка за неотклонение. Реалността на тази заплаха се извежда изрично от множеството поредно осъществени, в къс интервал от време, при сходни условия, на разнообразни обществени места и по отношение на малолетни и малолетни лица от женски пол, непристойни прояви на обвинения, се споделя в претекстовете на арбитър Гошев.
Определението на районен съд – Дупница може да се апелира и стачкува с частна тъжба и митинг, в 3-дневен период пред Окръжен съд – Кюстендил.

Петя Колева


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР