Районен съд– Дупницапризна И. П. / на 48 г., неосъждан

...
Районен съд– Дупницапризна И. П. / на 48 г., неосъждан
Коментари Харесай

РС – Дупница призна дупничанин за виновен в продажба на „маркови стоки“, без съгласието на притежателя на изключителните права

Районен съд– Дупницапризна И. П. / на 48 година, неосъждан / за виновенв това, чена 31.01.2020 година в търговски обект - магазин за дрехив гр. Дупница, без единодушието на притежателите на изключителното право, на разнообразни търговски марки, употребявал в комерсиалната си активност по смисъла наЗакона за ограниченията и географските означениятърговски марки,обекти на тези изключителни права, като предложил за продажба стоки/ мъжки ризи, дънкови панталони, поли, тениски /, на общата стойност 235 371,00 лв. и са породени обилни нездравословни последствия - закононарушение почл. 172б, алинея 2 във вр. с член 172б, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което му постанова наказване „ Лишаване от независимост ” за период от 8месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен срокот 3 години.

На съображение член 172б, ал.3 от Наказателен кодекс изземва в интерес на страната материалните доказателства по делото.

Присъдата може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд - Кюстендил в 15-дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР