Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –

...
Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Пиян шофьор влиза в затвор а за 6 месеца, брои 25 бона

Районен съд – Лом утвърди съглашение сред Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Лом,и отбраната на подсъдимия В. И. Д. за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “ дейно и възнаграждение на 25 000 лв. в интерес на страната – равностойността на автомобила, който управлявал с централизация на алкохол над 1,2 промила.

Според документите по делото на 18 октомври 2023 година към 17.10 часа чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция в Лом на улица „ Софийска “ автомобил „ Тойота Хайлукс “, каран от В. И Д. При инспекцията пазителите на реда открили с дрегер, че лидерът ръководи колата с централизация на алкохол 2,52 промила. По случая е било формирано бързо произвеждане, в хода на което е установено, че В. И. Д. към този момент е осъждан за ръководство на МПС с централизация на алкохол над 1,2 промила с присъда на Районен съд – Лом, влезнала в законна мощ на през м. август 2019 година

 Пред съда подсъдимият В. И. Д. – 44 годишен, със приблизително обучение, с сегашен адрес в село Разград, област Монтана, работи като шеф работилница, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “, които да изтърпи при първичен „ непоколебим “ режим. В. И. Д. ще заплати в интерес на Държавата сумата 25 000лева, представляваща равностойността на автомобила „ Тойота Хайлукс “, благосъстоятелност на компания „ Нира Агро “ ЕООД, който е послужил за осъществяване на закононарушението.

Съдът лиши подсъдимия В. И. Д. и от правото да ръководи МПС за период от 18 месеца. Определението на съда е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР