Районен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Районен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем в отнемане и повреждане на МПС и унищожаване на електрически стълб

Районен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с 44- годишен кюстендилец.

Той е притеглен като обвинен, за това че от 10 ч. на 30.11.2022 година до 08, 00 ч. на 01.12.2022 година, в село Пиперков чифлик, от икономически двор е лишил незаконно непознато моторно транспортно средство – „ Фиат Дукато “ от владението на притежателя без негово единодушие с желанието да го употребява, като е последвала щета на МПС и същото е оставено без контрол. Г. М. е притеглен като обвинен и за това, че на 01.12.2022 година, в село Раждавица незаконно е унищожил непозната движима вещ- стоманобетонен стълб- част от електроразпределителната мрежа.

В претекстовете си за взимане на най- тежката мярка за неотклонение, съдът показва, че едното от повдигнатите обвинявания е за тежко съзнателно закононарушение, за което законът планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1- 10 години. Видно от събраните доказателства и разпити на очевидци, може да се направи обосновано съмнение, че точно обвиненият Г. М. е причинител на закононарушенията. Той е осъждан неведнъж, преди всичко за закононарушения срещу собствеността, като това събитие сочи към извода за действителна заплаха да извърши друго закононарушение.

Определенията на районен съд – Кюстендил предстои на обжалване с частна тъжба и частен митинг, пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР