Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

2 г. затвор за кюстендилка, откраднала 50 лв.

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинена в кражба с особена сръчност.

Съдът, под председателството на арбитър Светослав Петров, в състав с двама правосъдни заседатели приведе в осъществяване и наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, поради обстоятелството, че подсъдимата е направила сегашното действие в изпитателния период на наказване, наложено й от районен съд – Кюстендил през 2021 година, с присъда за обир.

46- годишната Ц. Златкова се призна за отговорна в това, че на 2 май 2022 година, в гр. Кюстендил, в парк до Общинския трагичен спектакъл е лишила от владението на притежателя портфейл и сумата от 50 лева, като се е скрила зад храстите и с особена сръчност съумяла, без да се разкрива, да вземе непозната движимост. Имуществените вреди са възобновени на притежателя.

Съдът установи, че действието, за което е утвърдено постигнатото сред страните съглашение, е осъществено в изпитателния период по наказателно дело от 2020 година на районен съд – Кюстендил, с което на подсъдимата е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, осъществяването на което е било отсрочено за период от 3 години. Ц. Златкова е приета за отговорна за обир, осъществен с приложимост на мощ и заплашване. районен съд – Кюстендил дефинира: привежда в осъществяване към по този начин наложеното наказване по сегашното дело / 3 месеца „ отнемане от независимост “ / и наказването „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, което да се изтърпи при първичен „ непоколебим “ режим. Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.

Съдът приспада времето, през което подсъдимата е била с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, както и времето за всяко друго задържане по реда на Наказателно-процесуален кодекс и ЗМВР.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР