Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Наказание „лишаване от свобода“ за подсъдим за управление на МПС след употреба на алкохол и за държане на цигари без бандерол

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в ръководство на МПС след приложимост на алкохол. 52- годишният кюстендилец В. Т. се призна за отговорен в това, че на 03.09.2022 година, в гр. Кюстендил, е управлявал МПС с централизация на алкохол в кръвта си над 1, 2 на хиляда, а точно с 2, 61 на хиляда.

Съдът установи, че действието, за което е утвърдено постигнатото сред страните съглашение по сегашното дело е осъществено в изпитателния период по наказателно дело от 2021 година на районен съд – Кюстендил, с което на подсъдимия В. Т. е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца, осъществяването на което е отсрочено за период от 3 години, за държане на тютюн и цигари без бандерол. районен съд – Кюстендил дефинира: привежда в осъществяване към по този начин наложеното наказване по сегашното дело / 4 месеца „ отнемане от независимост “ / и това наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца, което да се изтърпи при първичен „ общ “ режим. Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР