Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Затвор за извършител на кражби

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години и 8 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в обири, в изискванията на рисков рецидив. Причинените от закононарушението имуществените вреди са възобновени на притежателите.

44- годишният кюстендилец И. Х. се призна за отговорен в това, че в интервала 21.09.2021 година до 08.10.2021 година, в гр. Кюстендил, в изискванията на продължавано закононарушение е направил три действия, при едно от които, посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел, с които е лишил непознати движими движимости на обща стойност 703, 99 лева, от владението на трима притежатели, без тяхно единодушие, с желание незаконно да ги присвои, като закононарушението съставлява рисков рецидив.

Определението, с което Районен съд – Кюстендил утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура – Кюстендил и отбраната на подсъдимия е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Съдът приспада времето, през което подсъдимият е търпял наказване „ отнемане от независимост “ по друго дело, с присъда от 01.11.2021 година, както и времето през което е бил арестуван. Съдът установи, че във връзка с Илия Х. е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, която удостовери с оглед изхода на делото. Тези избрания подлежат на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР