Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Светла Пейчева

...
Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Светла Пейчева
Коментари Харесай

Осъдиха дрогиран шофьор, причинил средна телесна повреда

Районен съд – Дупница, под председателството на арбитър Светла Пейчева утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца на лидер на МПС, управлявал след приложимост на канабис. Съдът дефинира първичен „ общ “ режим на изтърпяване на наказването.

Обвиняемият А. Ш. / на 22 години, осъждан / се признава за отговорен в това, че на 01.02.2022г., към 13:46 часа, в гр. Дупница, ул. „ Цар Симеон Велики “ на кръстовището с ул. „ Бузлуджа “ ръководи МПС „ Ауди “ след приложимост на наркотични субстанции: тетрахидроканабинол (канабис), открито по надлежния ред с техническо средство „ Drager Drug Check 3000 “ – закононарушение по член 343б, алинея 3, прочие 1-во от Наказателен кодекс.

На съображение член 343г от Наказателен кодекс обвиненият се лишава от право да ръководи МПС за период от 8 месеца, считано от 01.02.2022 година

Съдът привежда в осъществяване и наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца, наложено по НОХД 1044/2021 година По това дело, обвиненият А. Ш. се е признал за отговорен в нанасяне на междинна телесна щета, пред казино в Дупница, през м. май 2021 година, за което е получил условно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца, с 3- годишен изпитателен период.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР