Районен съд – Бяла Слатина днес постанови да бъде взета

...
Районен съд – Бяла Слатина днес постанови да бъде взета
Коментари Харесай

Оставят зад решетките мъжа, кътал коноп под аквариуми в Бяла Слатина

Районен съд – Бяла Слатина през днешния ден постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на П.Т. от същия град. Той е притеглен в качеството на обвинен от Районна прокуратура – Враца, Териториално поделение – Бяла Слатина за развъждането на огромен брой растения от рода на конопа – 42 броя.
Припомняме, че модерната нарко оранжерия бе разкрита предходната седмица.  След получена оперативна информация е било осъществено претършуване в къща в центъра на Бяла Слатина, благосъстоятелност на 40-годишния мъж. При обиска чиновници от отдел „ Криминална полиция “ към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца са разкрили добре построена водно-техническа система, направена за развъждането на декоративни рибки. Под огромния аквариум, източвайки водата, униформените открили добре камофлиран вход за 3 пространства подземен с обща повърхност от 15 кв. м. В тях е била построена съвременна лаборатория за развъждане на канабис. Тя била оборудвана с лампи, вентилационна система и сензори, които да контролират влагата, температурата, топлината и светлината в пространствата. Ченгетата са разкрили 42 саксии с 42 растения канабис, които били с височина сред 40 и 50 см.



При постановяването на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ Районен съд – Бяла Слатина одобри, че е налице обосновано съмнение за съпричастността на обвинения към действието, в което е упрекнат, както и че съществува действителна заплаха той да извърши закононарушение.
Определението на Районен съд – Бяла Слатина може да се апелира и стачкува в тридневен период пред Окръжен съд – Враца.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР