Районен съд – Благоевград измени досегашната мярка на Лидия Петрова

...
Районен съд – Благоевград измени досегашната мярка на Лидия Петрова
Коментари Харесай

Съдът в Благоевград пусна под домашен арест съпругата на В. Петров- Бахамата

Районен съд – Благоевград промени досегашната мярка на Лидия Петрова " задържане под стража “ в " домакински арест “ поради влошено здравословно положение

Лидия, която бе упрекната със брачна половинка си Васил Петров-Бахамата и сина им Димитър за крупна машинация, напуща следствения арест.

Тя страда от бронхиална астма, която от умерено лека е станала умерено тежка. При последния припадък е била настанена за лекуване в затворническата болница.По искане на отбраната е назначена съдебномедицинска експертиза и след обзор, осъществен от доктор Петър Георгиев, шеф на общинската белодробна болница в Благоевград, заключението е, че Лидия Петрова не може да се лекува съответно в следствения арест.

Заради влошено здравословно положение в края на месец юни съдът промени първо мярката на 21-годишния им синДимитър Димитров от " домакински арест " в парична гаранция от 10 000 лева

Припомняме, че цялото семейство на Бахамата бяха упрекнати за крупна машинация. Семейството въвело в подвеждане и взело големи суми от строителни компании с обещания,че ще им обезпечат публични поръчки. Фирмите са от Благоевград, Пловдив, София и Петрич.

Сумата,която съумели за малко да вземат е към 520 000 лв.. При обиските у тях са открити документи,уличаващи ги в незаконната активност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР