Районът около Пловдив в последните дни бедства. Всеки ден Plovdiv24.bg

...
Районът около Пловдив в последните дни бедства. Всеки ден Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Кметът пали ли свещ при дядо Николай? Само това може да спаси пловдивчани от некадърността и бездействието му!

Районът към Пловдив в последните дни бедства. Всеки ден Plovdiv24.bg ви осведоми за . Всичко това се случва единствено на няколко километра от Пловдив, и то към коритата на " джуджета " спрямо Марица.

Засега на Пловдив му се разминава единствено с помощта на извънредно благосклонното отношение на майката природа, дъждът да не е сериозен тъкмо във водосбора на Марица, а в съседство. Може би кметът пали всеки ден свещи при своя другар митрополит. Надяваме се най-малко за това да се е досетил макар, че се съмняваме. 

За страдание на хилядолетен Пловдив му се падна градоначалник, който не става и за шеф на овцеферма. . Резултатите и при двамата са еднообразно трагични.

Да оставим встрани управническата непросветеност на, тя към този момент е до болежка известна на всеки един пловдивчанин. Тази несръчност обаче сега заплашва живота и жилищата на десетки хиляди пловдивчани. Причината е, че Марица няма корито в границите на града. , откакто дълго време почистването му е отлагано. Явно е нямало подобаваща компания, за почистването на речното корито. 

Факт е, че то е в плачевно положение и единствено можем да се молим на господ и синоптиците дъждовете да подминат водосбора на Марица, тъй като в противоположен случай в Пловдив ще стане грозно и ужасно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР