Районът на Морска гара във Варна е необезопасен и това

...
Районът на Морска гара във Варна е необезопасен и това
Коментари Харесай

Милен Стаматов за Морската гара във Варна: Абсурдно е!

Районът на Морска гара във Варна е необезопасен и това е причина за разнообразни произшествия. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус “ на Радио " Фокус “  Милен Стаматов (Гoтти) – цивилен деятел и инфлуенсър, във връзка смъртния случай на момче на Морска гара Варна.

" Всеки единствено би трябвало да носи отговорност за себе си, за здравето и живота си, само че е неуместно минималните условия да не са построени на Морска гара Варна, като наоколо има и увеселителен парк, построен за деца, “ счита още той.  

По думите му неналичието на каквато и да е стълба, която да води до водата в региона на Морска гара води до неспособност бързо да се реагира при зародил случай. " Няма на нито едно място построена площадка със стълби, които стигат до водата, което е едно от условието за безвредна употреба, каквато би трябвало да имат по закон всички европейски пристанища, и марини, и морски гари. Още по-озадачен останах когато видях, че няма даже обикновена стълба, която е залепена на самата стена. “  

Според Милен Стаматов е належащо да се изготви план за построяването на парапети, които да обезпечат обикновена сигурност на жителите. За задачата е належащо да се знае кой би трябвало да се погрижи за построяването на такива уреди, като по думите му отговорността за тази активност е на страната. “

По мотив делото, което беше повдигнато против Куката, Чеченеца и Емили поради гаврата с млад мъж със специфични потребности, Милен Стаматов показа, че ненадейно за него делото се предвижва бързо, като идващото съвещание на 5 февруари има възможност и да е финално, и съдът да разпореди и присъдите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР