Районът на американския Конгрес е отцепен от полиция и представители

...
Районът на американския Конгрес е отцепен от полиция и представители
Коментари Харесай

Кола се вряза в полицаи край Капитолия, последва стрелба

Районът на американския Конгрес е отцепен от полиция и представители на ФБР, откакто кола се е врязала в двама служители на реда и те са били ранени. Имало е и пукотевица. Заподозреният за случая е бил арестуван, оповестяват международните медии.

Според изявления, колата се е врязала в бариерата на бул. " Независимост ". Пристигналите на място полицейски подкрепления са произвели изстрели и обвиненият за случая е бил прострелян и откаран също в болница в сериозно положение. Сайтът bg-voice.com оповестява за един погубен

Ранените служители на реда са откарани в болница.

BREAKING - Multiple US Capitol police officers have been shot according to the radio. More police units rush to the complex.
— Disclose.tv

Сградата на американския Конгрес е затворена и блокирана. На държавните чиновници са изпратени текстове, в които им се споделя да стоят надалеч от прозорците. Улиците и офис постройките наоколо до постройката също са затворени.

BREAKING: National Guard has been deployed around the US Capitol after a car crashed into a barrier. Multiple people have been injured and a suspect has been shot.

— Global News Network (@GlobalNews77)

По време на полицейската интервенция за малко хеликоптер даже е кацнал пред постройката на Конгреса, а след това е отлетял.

BREAKING: A helicopter has landed at the US Capitol in Washington DC amid incident. The Capitol complex is on lockdown.

— Global News Network (@GlobalNews77)

На любителски фрагменти се вижда по какъв начин голям брой полицейски коли се насочват към постройката. Агенти на ФБР също са на мястото на случая край Капитолия, с цел да окажат подпомагане на чиновниците на полицията.

BREAKING: Video appears to show a car has crashed into barriers outside the US Capitol building. Two people taken away on stretchers. Huge police presence.

— Global News Network (@GlobalNews77)

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР