Районът изобилства от охранителни камери и полицейско присъствие, но никой

...
Районът изобилства от охранителни камери и полицейско присъствие, но никой
Коментари Харесай

В Скопие прекалиха. Графити зоват срещу българите в Северна Мак...

Районът изобилства от охранителни камери и полицейско наличие, само че никой не е забелязал причинителите.

 

" В Скопие прекалиха ", разяснява във Фейсбук Виктор Стоянов от Фондация " Македония ".

 



 

Предизборната акция в Северна Макдония минава в изискванията на непрекъснатата антибългарска политическа изразителност по време.

 

Кандидатът за държавен глава от ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силяновска-Давкова съобщи, че " Преамбюлът на Конституцията не е телефонен справочник, с цел да включваме всичките ни съседи в него ". Лидерът на партията Християн Мицкоски нееднократно повтори, че конституционните промени са " български диктат ".

 

Огромната част предизборния спор на 3 април сред Мицкоски и Димитър Ковачевски (лидер на Социалдемократическия съюз) беше спор за " българския диктат " и Европейското предложение.

На 24 април ще се организира първият тур на президентските избори. Вотът за парламент ще се организира на 8 май, дружно с втори тур на президентските избори.

" Ако македонците бяхме малко по-умни до момента щяхме да променим Конституцията и щяхме да отидем на избори с това кой какъв брой повече е спомогнал за приближаването на Македония към Европейския съюз, за началото на договарянията, за това какъв брой въпроси от договарянията са били отворени и затворени, вместо занапред да приказваме за конституционните промени ", к политикът от Северна Македония и представител на фракцията за демократизация и възкръсване на ВМРО-ДПМНЕ проф. Оливер Андонов. 

 

" Никога няма да чуете в Македония да ви кажат, че Русия работи директно против влизането в Европейския съюз и към тласкане към национализъм по отношение на България и връзките с България. Никога няма да чуете намерено това. Точно вписването на българите в Конституцията обаче се употребява, с цел да се попречи Македония да влезе в Европейския съюз ", разяснява той.

 

" Политическата наклонност на новото държавно управление би трябвало да бъде вписването на българите в Конституцията и положителни връзки с България като сътрудник за по-бързо влизане в Европейския съюз ", уточни политикът.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР