Район Западен кани всички на изложба в Актовата зала на

...
Район Западен кани всички на изложба в Актовата зала на
Коментари Харесай

Фотографът Соня Станкова с изложба в район Западен

Район " Западен " кани всички на галерия в Актовата зала на кметството. Откриването на галерия с фотографии на Соня Станкова ще се състои през днешния ден от 18,00 часа. Събитието е част от културния календар на регион " Западен " за 2017 година и се организира под патронажа на кмета Димитър Колев.

Ето по какъв начин саматя Соня Станкова показва себе си:

Завършила съм Техникум по полиграфия и снимка „ Юлиус Фучик “, Педагогика на изобразителните изкуства, ПУ „ Паисий Хилендаски “-Пловдив, Магистър - фотограф - АМТИИ - Пловдив.
От 1982 година започнах работа като студиен фотограф, фоторепортер, а след 1990 година съм фотограф на свободна процедура. Работя за разнообразни периодически издания, рекламни акции и артикули на компании.
Имам звание фотограф - художник от 1990 година.
В момента съм хоноруван учител по снимка в АМТИИ-Пловдив.
Член съм на Съюза на българските художници от 2016 година.
В творчеството си преминавам през разнообразни стадии, като за всеки план употребявам разнообразни техники на метод и осъществяване. Снимам аналогова черно-бяла и цветна снимка, върша съоръжения и употребявам цифрова снимка и въобще всичко, което е думата ФОТОГРАФИЯ.
Фотографиите ми следват моя път от време на време обединени в серии, от време на време безредни и маркиращи моментни положения и мисли.
Недовършените планове за мен са най-хубавите, тъй като имам късмет да направя нещо ново.
От 1984 година вземам участие съвсем във всички огромни конгреси в страната: „ Бианале на българската снимка “, „ Месец на фотографията “-Пловдив, „ Месец на фотографията„ - София и други, както и фотографски събития в чужбина. Имах покана за слайд-шоу в Лодз на PHOTO FESTIVAL UNION-Creators of European photographers.
Мои фотографии са оповестени в профилирани фотографски списания „ Colors” of Benetton, „ Mary Claire”- Italy, „ Photo eye” и „ PHO” -България.
Някои от фотографиите са закупени от частни колекционери.

Имам участия в над 30 излозжби в Бьлгария и чужбина, 4 национални изложения, 4 влиятелни награди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР