Район Източен“ продължава усилената работа по изграждането и облагородяването на

...
Район Източен“ продължава усилената работа по изграждането и облагородяването на
Коментари Харесай

В Източен облагородяват междублокови пространства

Район „ Източен “ не престава усилената работа по построяването и облагородяването на междублоковите пространства. Като осъществяване на част от предизборната стратегия и като израз на последователност сред сегашния и предходния кмет на региона, започваме с първа копка на 29.11.2023г., сряда, от 10.00 ч. на два обекта: на ул. „ Богомил “ № 100-110 и  ул. „ Богомил “ № 112-122.

В наличието на кмета на регион „ Източен “ – Емил Русинов, сегашния зам. -кмет в Община Пловдив с сектор „ Екология и опазване на здравето “ – Иван Стоянов, новоназначените заместник-кметове и чиновници от администрацията на регион „ Източен “ ще бъде даден стартът за построяването на нови пространства за отдих и рекреация на ул. „ Богомил “ № 100-110 и  ул. „ Богомил “ № 112-122. Бъдещото осъществяване планува облагородяването на почти 3 000м2 междублокови пространства, построяването на нови пешеходни връзки, замяна на остарели осветителни тела, както и доставка и монтаж на нови пейки и кошове за боклуци. Мисията ни през последните години постоянно е била гарантирането на здравословна и безвредна среда за живущите, както и обезпечаването на налични и функционални пространства.

Каним Ви да се запознаете с идните проекти на районната администрация по създаване на тези два обекта и плануваната ни строителна стратегия на 29.11.2023г., сряда, от 10.00 ч., междублоково пространство на „ Богомил “ № 112-122.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg