Райо Валекано успя да победи Елче в мач от 7-ия

...
Райо Валекано успя да победи Елче в мач от 7-ия
Коментари Харесай

Райо Валекано шокира Елче в шестата минута на добавеното време

Райо Валекано съумя да победи Елче в мач от 7-ия кръг на Ла Лига. Головете за домакините отбелязаха Серхио Камейо и Унай Лопез, а за гостите се разписа Лукас Бойе.

В 13-та минута пристигна първата по-интересна обстановка в мача. Алваро Гарсия стреля, откакто получи добре подаване, само че Едгар Бадия избави умерено удара. В 20-та минута Райо Валекано откри резултата посредством Флориан Лежюн, само че голът бе анулиран заради засада. В 32-та минута Лукай Бойе се ориентира добре в наказателното поле, с цел да засече подаване и да открие резултата - 0:1. В 40-та минута Райо Валекано съумя да отговори. Оскар Трехо подаде на Серхио Камейо, а той съумя да довкара отклонен удар от границата на пеналтерията. Вратарят на Елче нямаше по какъв начин да реагира.

В 63-та минута Роджър Марти се свлече в накачателното поле, само че съдията даде знак, че няма да даде дузпа за Елче. В 74-та минута Иси Паласон получи пас по трева на границата на наказателното поле и шутира към десния ъгъл. Едгар Бадия внимаваше и сподели добър инстикт, с цел да избави и да отклони в ъглов удар. В 82-минута последва нов късмет за домакините. Алваро Гарсия се освободи добре и стреля незабавно, само че ударът му профуча около гредата.

В 95-та минута голяма неточност в отбрана за Елче бе последвана от удар на Тете Моренте, само че неговият удар също не беше прецизен. В 96-та минута Унай Лопес се трансформира в воин за Райо Валекано. Халфът показва прелестна техника, стреляйки от придвижване от границата на наказателното поле и отбелязвайки за 2:1, с което донесе и триумфа на своя тим.

С тази победа Райо Валекано се изкачват до 10-то място в Ла Лига с актив от 10 точки, до момента в който Елче са на последна позиция с едвам един пункт на сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР