Райо Валекано поднесе изненадата в 13-ия кръг на испанската Ла

...
Райо Валекано поднесе изненадата в 13-ия кръг на испанската Ла
Коментари Харесай

Райо Валекано нанесе първа загуба на Реал в Ла Лига

Райо Валекано сервира изненадата в 13-ия кръг на испанската Ла Лига, откакто надделя настоящия отличник и притежател на Шампионска лига Реал Мадрид с 3:2 вкъщи. По този метод Кралският клуб инкасира първо проваляне от началото на акцията в шампионата .
Оскар Трехо момент след реализирането на победния гол от дузпа във вратата на Тибо Куртоа.
Санти Комесана даде летящ старт на домакините с гол още в петата минута. В края на първата част обаче гостите стигнаха до цялостен поврат след попадение на Лука Модрич от дузпа и гол на Едер Милитао. Зрелището до почивката обаче не беше завършило, откакто Алваро Гарсия възвърне паритета след асистенция на Иси Паласон.

След към час игра Райо загуби старши треньора си Андони Ираола, който пое прибързано към съблекалните с пряк червен картон поради бурна реакция. Малко по-късно обаче възпитаниците му си върнаха водачеството в резултата след точната намеса на Оскар Трехо от дузпа. До края играчите на Карло Анчелоти по този начин и не съумяха да се завърнат в срещата и изгубиха за първи път от началото на сезона в шампионата.

Тимът остава втори в класирането, на две точки зад огромния си противник Барселона. Райо продължи с положителните си изяви и е осми с 21 пункта. Реал ще бъде „ на изправителен “ против Кадис в идващия кръг, до момента в който за Райо следва ново домакинство на Селта. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР