Райо Валекано надви драматично Елче с 2:1 в последния мач

...
Райо Валекано надви драматично Елче с 2:1 в последния мач
Коментари Харесай

Елче уволни треньора след драма в 96-та минута

Райо Валекано надделя трагично Елче с 2:1 в последния мач от 7-ия кръг в Ла Лига. Успехът на Райо пристигна след поврат, като Лукас Бойе даде задатък на Елче, само че попадения на Серхио Камейо и Унай Лопес донесоха обрата за отбора на Андони Ираола.

С този триумф Райо събра 10 точки и се изкачи на 10-о място в таблицата, до момента в който Елче остава твърдо на дъното с едвам точка от началото на сезона. 

Часове по-късно Елче уволни треньора си Франсиско Родригес след загубата.

Родригес имаше контракт с Елче до 30 юни идната година и работи в тима от предишния ноември. Той пое отбора в сериозна обстановка, само че съумя да го избави в елита на Испания три кръга преди края на предишния сезон.

" Клубът благодари на треньора за работата му и за спасението му в Ла Лига предишния сезон. Елче желае да пожелае на Франсиско Родригес и техническия му екип триумф както в персонален проект, по този начин и в професионалната кариера ", написаха на уеб страницата на клуба.

Отборът на Елче на следващия ден се събира за първа подготовка през седмицата, като футболистите чакат да научат тогава името на новия си треньор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР