Райлън сподели забавен клип с майка си след нейната тежка

...
Райлън сподели забавен клип с майка си след нейната тежка
Коментари Харесай

Райлън Кларк дава актуална информация за здравето на майка си Линда след „неприятното падане“ със сладко видео

Райлън показа занимателен клип с майка си след нейната „ тежка година “.

Телевизията и радиоводещият се обърна към своите обществени медии, където даде на почитателите си настояща информация за това по какъв начин се оправя Линда. Това идва, откакто тя трябваше да се подложи на интервенция през септември след " много неприятно рухване ", до момента в който беше на отмора в Испания с Райлън. Смята се, че Линда е счупила ръката и крайници си при случая по време на първото си пътешестване в чужбина от 10 години.

Оттогава Райлън показа клип на Линда, наслаждаваща се на басейна му, до момента в който тя изпълняваше упражненията си за крайници си. Музиката й беше на цялостни обороти, до момента в който Райлън разяснява: „ Просто желаех една спокойна неделя… Докато Линда не включи „ FOR HER LEG “ ….. несъмнено. “ Той видя смешната страна, до момента в който споделяше сладкия миг с почитателите си.

Един сподели: „ @Rylan я обичам и й се веселя от самото начало, до момента в който я имаш, никой не замества нашите майки... x. “ Друг добави: " За какво е този басейн,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР