Райкова обаче не харесва факта, че и двамата с Джизъса

...
Райкова обаче не харесва факта, че и двамата с Джизъса
Коментари Харесай

Златка Райкова Изсипа Душата Си Пред Емануела! Ето Какво Разкри За Благой!

Райкова обаче не харесва обстоятелството, че и двамата с Джизъса са известни. Това съгласно нея не въздейства добре на връзката й с някогашния футболист.

Златка и Благой се откриват напълно инцидентно. Първата крачка прави плеймейтката. „ Някак си, все едно усетих, че той търси сродна душа, която го схваща “, опита се да изясни Златка първите трепети във връзката й с Джизъса пред Емануела. „ Той доста има вяра в любовта за цялостен живот, в това, че може да си с един човек за цялостен живот “, продължаваше да се изповядва Райкова пред певицата като добави, че Благой не обича да приказва на тематиката за разлъка.

В диалога със Златка, Емануела акцентира, че в днешно време няма доста същинска обич и всички са меркантилни. Плеймейтката обаче сподели, че тя в никакъв случай не е имала такива проблеми, както и искания във връзките си. „ Аз мога с две и с двеста “, показа още Златка. Според плеймейтката обаче светът е изпълнен с доста изкушения и хората доста елементарно се поддават на тях.

От диалога стана ясно също, че Златка доста държи на фамилията и фамилните полезности. Тя изрично отхвърля концепцията двама души да си имат дете и по-късно да тръгнат да се разделят поради „ следващата кифла “. „ Ами аз съм дете на разведени родители. Аз съм била на 15, когато се разделят… еми, не желая “, безапелационна е Райкова за разделите в фамилията.

Златка Райкова се изповяда пред Емануела сн. Facebook

На въпроса на Емануела дали желае бебе, плеймейката даде одобрителен отговор. Сега желая, да “, удостовери Златка за следващ път и добави, че няма никакви терзания по отношение на гледането на дете. Тя желае момиче, само че е уверена, че с Благой ще имат момче.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР